Jukebox a cântat pentru păduri și eco educație

Duminică, 22.10.2017, a avut loc la Hard Rock Café Bucharest, prima ediție Jukebox For Life, un concert live special Trupa Jukebox și Bella Santiago dedicat organizației noastre. Împreună am strâns fonduri necesare pentru  creșterea suprafețelor împădurite din sudul țării și pentru educația non-formală a tinerilor pasionați de protejarea naturii. Grație participanților și susținătorilor, 1088 puieți de arbori vor prinde rădăcini în această toamnă, în programul „Adoptă un copac!″, și trei liceeni vor participa în vara anului 2018 la „Tabăra de leadership pentru mediu ecOprovocarea″.

Show-ul live, cu melodii internaționale îndrăgite de publicul larg, a încins atmosfera, aducând voia bună și distracția la cote maxime. Participanții au cântat împreună cu trupa, au dansat, s-au înscris la o tombolă cu o mulțime de premii și au licitat pentru diferite produse tradiționale românești, hand-made sau obiecte de artă. Toate fondurile strânse din participarea la eveniment, tombolă și licitație au fost direcționate către programele de protejare a naturii „Adoptă un copac!″ și „Tabăra de leadership pentru mediu ecOprovocarea″. Puteți descoperi o parte din bucuria momentelor în fotografiile surprinse la concert.

Dorim să mulțumim Trupei Jukebox pentru că au ales să ne susțină în primul lor concert caritabil! Dorim să mulțumim Hard Rock Café Bucharest pentru găzduire și pentru colectivul prietenos! Muțumiri speciale companiilor, organizațiilor și tinerilor artiști care ne-au susținut și ne-au oferit sponsorizări și donații de produse pentru tombolă și licitație: Black Sea Oil and Gas, Hobber, AMURTEL România, Mestesukar ButiQ, Organizația Umanitară CONCORDIA, Anca Toma si Andrei Szabo.

Concertul s-a încheiat, dar donațiile continuă!

Toți cei care nu au putut participa și doresc să susțină plantarea de perdele forestiere în județul Călărași, unul dintre cele mai slab împădurite județe ale țării și afectat de înzăpeziri în fiecare iarnă, pot face donații online pe www.viitorplus.ro/doneaza. Fiecare 5 lei reprezintă plantarea unui copăcel și îngrijirea acestuia timp de 5 ani. De asemenea, puieții de arbori pot reprezenta un cadou inedit cu ocazia unei aniversări, căsătorii sau cu ocazia venirii pe lume a unui nou-născut. ViitorPlus personalizează astfel de felicitări, ce pot fi oferite cadou donatorilor.

logo-bsog

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..