Copyright

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Dacă doriți să vă abonați gratuit la unul dintre buletinele noastre informative, avem nevoie de adresa dumneavoastră de e-mail. După completarea și transmiterea formularului de abonare, veți primi de la noi un e-mail de confirmare. Newsletter-ul nostru va fi transmis numai după ce ați confirmat abonarea, dând click pe link-ul primit în e-mailul de confirmare. Uneori, newsletter-ul poate fi transmis de către un partener ViitorPlus.

Află primul ultimele știri și noutăți despre proiectele noastre.

* câmpul este obligatoriu

Prenume *

Nume *

Email *

 

Despre ce subiect ai vrea să afli mai multe detalii?

Reciclare

Plantare

Economie socială

Igienizare

Grădini multifuncționale

Conform prevederilor legii nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterii infracţiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date, Viitor Plus se obligă să folosească adresa dumneavoastră de e-mail numai pentru a vă transmite newsletter-ul. Datele de contact nu vor fi distribuite către o terță persoană. Aveți posibilitatea să vă dezabonați de la newsletter oricând, urmărind instrucțiunile indicate în subsolul paginilor (footer) acestor e-mailuri. Adresa dumneavoastră de e-mail va fi ștearsă imediat din baza de date a abonaților.

Competiția Eco Provocarea și acest website, prin implicarea organizației Viitor Plus – Asociația pentru dezvoltare durabilă, pun la dispoziția celor interesați resurse informaționale și educative complet gratuit.

Toate materialele, resursele educaționale dedicate copiilor și profesorilor, informațiile, articolele disponibile în acest website sunt proprietatea Eco Provocarea, a organizației Viitor Plus și sunt protejate de legea dreptului de autor și de proprietate intelectuală (legea nr. 8 din 14 martie 1996).

Orice utilizare a informațiilor și materialelor educaționale în afara contextului competițional, fără avertizarea prealabilă a organizației este complet interzisă. De asemenea, este complet interzisă comercializarea sau orice activitate lucrativă asociată conținutului acestui website.