Copyright

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Dacă doriți să vă abonați gratuit la unul dintre buletinele noastre informative, avem nevoie de adresa dumneavoastră de e-mail. După completarea și transmiterea formularului de abonare, veți primi de la noi un e-mail de confirmare. Newsletter-ul nostru va fi transmis numai după ce ați confirmat abonarea, dând click pe link-ul primit în e-mailul de confirmare. Uneori, newsletter-ul poate fi transmis de către un partener ViitorPlus.

Află primul ultimele știri și noutăți despre proiectele noastre.

* câmpul este obligatoriu

Prenume *

Nume *

Email *

 

Despre ce subiect ai vrea să afli mai multe detalii?

Reciclare

Plantare

Economie socială

Igienizare

Grădini multifuncționale

Conform prevederilor legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind Protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, ViitorPlus se obligă să folosească adresa dumneavoastră de e-mail numai pentru a vă transmite newsletter-ul. Datele de contact nu vor fi distribuite către o terță persoană. Aveți posibilitatea să vă dezabonați de la newsletter oricând, urmărind instrucțiunile indicate în subsolul paginilor (footer) acestor e-mailuri. Adresa dumneavoastră de e-mail va fi ștearsă imediat din baza de date a abonaților.

Competiția ecOprovocarea și acest website, prin implicarea organizației Viitor Plus, asociația pentru dezvoltare durabilă, pun la dispoziția celor interesați resurse informaționale și educative  complet gratuit.

Toate materialele, resursele educaționale dedícate copiilor și profesorilor, informațiile, articolele disponibile în acest website sunt proprietatea ecOprovocarea, a organizației ViitorPlus și sunt protejate de legea dreptului de autor și de proprietate intelectuală.

Orice utilizare a informațiilor și materialelor educaționale în afara contextului competițional, fără avertizarea prealabilă a organizației este complet interzisă. De asemenea, este complet interzisă comercializarea sau orice activitate lucrativă asociată conținutului acestui website.