Organizator

 

ViitorPlus este o organizație non-profit, neguvernamentală, înființată în anul 2006. Ne propunem să încurajăm și să contribuim la dezvoltarea durabilă pentru indivizi, organizații și comunități. Viitor Plus are o experiență de 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu.

Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Bine Primit, Eco Provocarea și Biroul Eco. 

Antreprenoriat social – activități economice care integrează considerente de mediu și sociale în felul în care sunt organizate. Produsele sau serviciile oferite susțin consumul durabil și economia circulară. Profitul (potențial) obținut este direcționat către susținerea activităților educaționale pe care le derulăm.  

Educație pentru mediu – inițiative care ajută la creșterea conștientizării problemelor de mediu și la înțelegerea soluțiilor pe care le pot avea.   Educație formală și extracurriculară, cu focus pe aspectele practice.  

Voluntariat pentru mediu – oportunități de a pune în practică grija față de mediu. De la activități simple de câteva ore, până la implicare pe termen lung.  

Infrastructură de mediu – investiții în mijloace fixe care generează constant și pe termen lung un impact pozitiv pentru protecția mediului. 

 

Mai multe detalii despre noi aici: viitorplus.ro