Programul Eco Provocarea – Ediția a 13-a (Anul 2010-2023) 

 

De-a lungul a 13 ani de existență, Programul Eco Provocarea și-a asumat misiunea de a motiva și îndruma tinerii spre a deveni lideri în domeniul protecției mediului. Cu activități practice, prietenoase cu natura, precum igienizarea, reciclarea, târguri de economie circulară și plantare de arbori, sau prin intermediul activităților educaționale de conștientizare și informare, ne-am dedicat cu pasiune scopului de a construi un viitor sustenabil. 

De la înființarea noastră în anul 2010, Eco Provocarea a evoluat semnificativ. An de an, am adaptat și îmbunătățit structura programului în funcție de feedback-ul prețios primit de la profesori și elevi. Acest lucru ne-a permis să oferim o experiență educativă și de conștientizare tot mai eficientă și mai potrivită pentru nevoile și aspirațiile tinerilor din întreaga țară. 

În ediția noastră cu numărul 13, a anului școlar 2023-2024, suntem gata să continuăm această călătorie în educarea și inspirarea noii generații de campioni ai mediului înconjurător. Vă invităm să faceți parte din această experiență și să contribuiți la construirea unui viitor mai verde și mai durabil pentru toți. 

Vă invităm să vă alăturați mișcării noastre în Eco Provocarea și să contribuiți la schimbarea lumii, pas cu pas, chiar de astăzi! 

 

RECUNOAȘTERE

  • Eco Provocarea a fost declarat „Cel Mai Bun Proiect Educațional de Mediu din România în 2014”, în cadrul Energy Globe Awards.
  • Ministerul Educației a inclus Concursul Național Eco Provocarea în Calendarul activităților extra-curriculare interjudețene și regionale în 2017-2018.