Raportare ETAPA I- Activități Educaționale

Într-o atmosferă plină de entuziasm și recunoștință, anunțăm încheierea înscrierilor pentru Ediția 13 a competiției și demararea procesului de raportare pentru Etapa I. Profesorii din echipele validate care au organizat activități educaționale sunt acum invitați să împărtășească rezultatele prin completarea formularului de raportare până pe 22 decembrie.

Cum să raportați:
Pentru a asigura o completare corectă a raportării, Eco Provocarea pune la dispoziție un tutorial detaliat, disponibil mai jos:

Acest ghid video oferă informații și sfaturi pentru a facilita procesul de raportare.

 

Unde să raportați:
Profesorii coordonatori pot raporta activitățile educaționale accesând formularul de raportare de mai jos:

Formular Raportare Eco Provocare .

 

Termen limită:
Echipa Eco Provocarea subliniază importanța respectării termenului limită pentru raportare, stabilit la 22 decembrie. Acest lucru ne va permite să evaluăm și să apreciem contribuțiile fiecărei echipe în mod corespunzător, iar termenul de afișare a clasamentului este de 10 zile lucrătoare de la încheierea perioadei de raportare.

 

Succes în raportare, iar noi așteptăm cu nerăbdare să vedem cum activitățile voastre educaționale îmbogățesc peisajul educațional și contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil! 🌿📚

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..