Idei, zâmbete, planuri

Fie ca sunt la inceput de drum in aventura numita ,,Cluburile ecOprovocarea”, fie ca duc mai departe planuri din editia trecuta, liceenii – membrii ai celor 8 Cluburi se intalnesc saptamanal pentru a descoperi lucruri nestiute sau pentru a aprofunda cunostinte despre mediul inconjurator, manifestandu-si neconditionat grija fata de acesta.

Tacuti, pasesc saptamana de saptamana in salile de club și, parca printr-un miracol gasesc in ei minunate idei creative si utile, aratand tuturor celor care ii asculta ca sunt gata sa le puna in aplicare. Langa ei gasim profesori -oameni minunati care dedica timp prețios pentru a-i asculta pe cei cu idei marețe, pentru a-i incuraja pe cei timizi, pentru a-i organiza pe toti intr-o echipă.

Afara sau in sala de clasa intalnirile Cluburilor sunt aparte, chipurile pe care le intalnesti acolo nu le poti trece cu vederea, pentru ca fiecarui chip ii asociezi o idee, un zambet, o gluma. Tinerii sunt plini de energie si cauta mereu sa se remarce, sa se exprime, sa se implice. Si aici au ocazia sa faca ceea ce le place in mod organizat, educativ, creativ, constructiv.

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..