Eco Provocarea Primește Premiul „Excelență în Educație de Mediu” la Gala Green Report

Cu o bucurie de nedescris, ne dorim să împărtășim o veste extraordinară!

Programul Eco Provocarea, a fost onorat cu premiul „Excelență în Educație de Mediu” în cadrul Galei Green Report.

Teia Ciulacu și Alex Dumbravă, motoarele Asociației Viitor Plus, au avut ocazia de a reprezenta cu mândrie Eco Provocarea în fața unei audiențe pasionate de schimbare și responsabilitate ecologică.

Acest premiu reprezintă o recunoaștere a eforturilor noastre constante în promovarea sustenabilității prin intermediul educației de mediu. Suntem cu adevărat mândri să facem parte din această comunitate dedicată schimbării, iar această distincție este o manifestare a recunoștinței noastre față de toți cei implicați în Eco Provocare.

Fără susținerea și încrederea voastră, această realizare nu ar fi fost posibilă. Mulțumim ecoambasadorilor noștri, care au fost alături de noi în această călătorie de 13 ani și au adus o contribuție esențială la succesul nostru! De asemenea, adresăm sincere mulțumiri sponsorilor noștri pentru sprijinul lor generos și continuu. Acest premiu este o sărbătoare a colaborării noastre și a determinării comune de a aduce schimbări semnificative în lume.

„Educația de mediu este probabil una dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sustenabilitate.
Oamenii au început să devină tot mai conștienți de faptul că fiecare gest contează și că sunt și ei direct responsabili de protejarea mediului înconjurător. Totuși, au în continuare mai multe așteptări de la companii și organizații publice să ia atitudine în direcția aceasta.
Companiile la rândul lor au înțeles că trebuie să se implice mult mai mult și că este nevoie de acțiuni constante, care să se deruleze pe o perioadă mai lungă de timp, ideal să fie integrate în modelul de business, pentru a avea impact și a fi cu adevărat relevante. Cu atât mai mult cu cât 60% dintre consumatori nu au încredere că de fapt comunicarea companiilor reflectă realitatea, conform studiilor realizate de Uniunea Europeană.
Anul acesta Categoria “Excelență în educație de mediu” a avut cele mai multe proiecte înscrise în competiție, atât din partea companiilor, cât și a ONG-urilor și asociațiilor.”

*Fragment citat din Raportul Galei Green Report.

Vă invităm să descărcați și să parcurgeți Raportul Galei Green Report, ediția a III-a, pentru a afla mai multe despre impactul nostru.

Linkul către raport: https://gala.green-report.ro/raport/raport-gala-2023.pdf .

 

 

Mulțumim pentru susținerea voastră continuă și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie! 🏆✨

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..