• TenarisSilcotub - Partener principal ecOprovocarea

  TenarisSilcotub, parte a companiei Tenaris, este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametru mic, având o istorie în România de peste 35 de ani. Compania deține în România unități de producție în Zalău, Călărași și Câmpina, centre de servicii în Ploiești și Cluj Napoca și birouri comerciale în București. Echipa TenarisSilcotub, care numara peste 1.600 de oameni, creează produse și servicii cu valoare adăugată mare pentru clienți din industria de petrol și gaze, industria energetică și petrochimică, precum și în diferite sectoare industriale.

  TenarisSilcotub își leagă dezvoltarea pe termen pe lung de cea a comunităților din care face parte. Cultura sa industrială promovează valori precum evoluția prin cunoaștere și crearea capacității de dezvoltare, principii ce sunt transferate și în inițiativele de dezvoltare socială. TenarisSilcotub investește anual peste 1 milion USD în proiecte pe termen lung, cu efect multiplicator în beneficiul comunității, realizate în parteneriate cu instituții publice și private. Educația, sănătatea, protecția mediului, cultura și arta sunt principalele domenii vizate de programele sale de responsabilitate socială.

  Citeste mai mult
 • City Park Mall of Constanța - Sponsor principal Concursul Național

  Inaugurat în 2008, City Park este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de opțiuni de petrecere a timpului liber și branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni.

  City Park Mall of Constanța se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră.

  Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

  Citeste mai mult