• TenarisSilcotub - partener pentru Călărași și Zalău

  TenarisSilcotub, parte a companiei Tenaris, este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametru mic, având o istorie în România de peste 35 de ani. Compania deține în România unități de producție în Zalău, Călărași și Câmpina, centre de servicii în Ploiești și Cluj Napoca și birouri comerciale în București. Echipa TenarisSilcotub, care numara peste 1.600 de oameni, creează produse și servicii cu valoare adăugată mare pentru clienți din industria de petrol și gaze, industria energetică și petrochimică, precum și în diferite sectoare industriale.

  TenarisSilcotub își leagă dezvoltarea pe termen pe lung de cea a comunităților din care face parte. Cultura sa industrială promovează valori precum evoluția prin cunoaștere și crearea capacității de dezvoltare, principii ce sunt transferate și în inițiativele de dezvoltare socială. TenarisSilcotub investește anual peste 1 milion USD în proiecte pe termen lung, cu efect multiplicator în beneficiul comunității, realizate în parteneriate cu instituții publice și private. Educația, sănătatea, protecția mediului, cultura și arta sunt principalele domenii vizate de programele sale de responsabilitate socială.

  Citeste mai mult
 • Henkel România - partener pentru concursul național

  Henkel operează la nivel global cu un portofoliu bine echilibrat şi diversificat. Compania deţine poziţii-cheie la nivel global, prin cele trei divizii din domeniul industrial şi al bunurilor de consum, cu mărcile, inovatiile şi tehnologiile sale. Astfel, Henkel Adhesive Technologies este lider global pe toate segmentele pieţei adezivilor, iar cu diviziile Beauty Care şi Laundry & Home Care, Henkel deţine poziţii fruntaşe pe numeroase pieţe şi categorii globale. Companie fondată în 1876, Henkel are în spate 140 de ani de succese. Henkel are 50.000 de angajaţi la nivel global, ce impărtăsesc acelaşi set de valori şi acelaşi scop - de a genera valoare sustenabilă. Ca un lider recunoscut în domeniul sustenabilităţii, Henkel deţine poziţii fruntase in multiple clasamente internaţionale.

  Citeste mai mult