Motivaționale
1.866 vizualizari

Un filmuleț motivațional care ne va ajuta să înțelegem că fiecare dintre noi este unic în felul său. Totul este să știm ce vrem de la viață, să ne dorim să creștem, să evoluam , să avem încredere în forțele noastre, să ne descoperim, să ne punem în valoare unicitatea, să ne prețuim.

Sursa: Youtube

Durata: 2min 24 sec

 • 25.11.2014

  You are unique!

În acest film vom găsi puterea și motivația de a merge mai departe, vom descoperi că putem depași toate provocările pentru a atinge succesul. Nimic, atâta timp cât suntem în viață, nu ne împiedică să facem ceea ce ne place, să fim utili celor din jurul nostru, să apreciem ceea ce avem, să nu considerăm că suntem prea mici, prea modești, prea timizi, prea neimportanți pentru cei din jur ca să schimbăm ceva în bine. Totul ține de puterea minții noastre, de cât de mult dorim să realizăm un lucru.

Sursa: Youtube

Durata: 4min 33 sec

 • 25.11.2014

  Young boy

Videoclip motivational ce are puterea de a -ți da curaj și a te face sa nu renunți niciodată la visele tale. Te va face să înțelegi că nu este de ajuns să îți propui și nici să încerci să îndeplinești un gand, ci trebuie să depasesti bariere, să străbați distanțe și să învingi timpul asumându-ți responsabilitatea atingerii obiectivului propus.

Sursa: Youtube

Durata: 2 min 29 sec

 • 26.11.2014

  Never give up on your goals!

Gândești deseori că tu singur nu poți schimba nimic. Crezi că ești prea neputincios prea de unul singur încat să poți arăta realitatea? Te rușinezi că dintr-un grup, dintr-o clasă, dintr-o școala doar tu vii cu idei noi ce nu-ți sunt împărtașite de colegi?

Este de ajuns să fie unul singur. El este un exemplu și cu siguranța alții, care împartășesc ideile lui nu au atât de mult curaj să se exprime. Urmărind acest clip vei conștientiza că este important să pornești o faptă buna chiar și de unul singur, căci pe parcurs curajul și inițiativa ta vor atrage susținători.

Sursa: Youtube

Durata: 4min 36sec

 • 26.11.2014

  The power of ONE

Stă în puterea fiecăruia dintre noi să schimbăm ceva în primul rând în comportamnentul nostru și apoi să dăm un exemplu celor din jur. Curajul, încrederea, angajamentul sunt însușiri care, odată dobândite vor asigura succesul a ceea ce ne-am propus.

Sursa: Youtube

Durata: 2 min 57 sec

 • 26.11.2014

  Walk the talk

Dacă tu vei renunța și ei vor renunța. Toul este să nu-ți pierzi speranța, să continui să lupți, cu tine și cu cei din jur. Doar așa îți poți atinge țelul.

Sursa: Youtube

Durata: 1min 5 sec

 • 03.12.2014

  Don’t give up

Poți să-ți trăiești visul!

Visul, țelul, idealul pe care îl porți în mintea ta este posibil de realizat indiferent câte piedici întâmpini ca să-l vezi făurit. Totul este să crezi în tine, să nu renunți chiar dacă ceilalți vor încerca să te descurajeze.

Pleacă la drum spunându-ți continuu: Eu voi reuși!

Sursa: Adrian Solomon

Durata: 6 min

 • 03.12.2014

  Dream 1

Nu spune niciodată că ceea ce îți propui este imposibil de realizat. Dorește-ți întotdeauna să reușești, fă posibile lucruri ce păreau imposibile, caută în jurul tău oameni ce cred în frumusețea viselor, nu merge pe un drum impus de alții, ci caută alternative proprii.

Urmărind acest film vei întelege cât de important ești fiind unic și învățând din greșeli și piedici vei reusi să schimbi lumea în bine.

By Walled Ahmed

Durata: 3min 12 sec

 • 03.12.2014

  Impossible is nothing

Acest clip este o lecție de viață pentru cei care nu știu să ia inițiative și să propună soluții cu adevarat benefice pentru comunitate, pentru ei înșiși și pentru alții, să așeze cuvintele potrivite pentru a-și impune ideile bune, nu-și valorifică vorbele pentru a transmite corect mesajul  care să schimbe lumea.

By Andrea Gardner

Durata: 1min 18sec

 • 03.12.2014

  Change the world

Acest fimuleț ne învată să credem în noi, să ne luptăm pentru a înfăptui idealuri marețe indiferent câte piedici întâmpinăm, indiferent ce părere au alții despre competențele noastre, despre soluțiile nostre. Fiecare trebuie să aibă încredere în sine – părerea celorlalți este opțională și superficială. Și marile genii au fost mai întai oameni modești care au știut să-și valorifice atuurile.

Sursa: Youtube

Durata: 1min 16 sec

 • 03.12.2014

  Daca nu ai esuat niciodata inseamna ca nu ai trait

Îți spui deseori ,,dacă alții nu fac eu de ce aș face?” sau ,,De unul singur nu pot schimba în vreun fel lumea” sau ,,Dacă adulții nu fac eu, ca si copil ce șansă am sa-I educ?”

Nu ești singurul. Dar, eroul acestui clip arată că se poate. Urmează-I exemplul! Vei deveni și tu un bun exemplu pentru cei din jur.

Sursa: Youtube

Durata: 2min 8sec

 • 03.12.2014

  Lead India

Imagini reale și o piesă emoționantă care te vor lăsa fără cuvinte. Îți dă putere oricând să mergi mai departe. Ambiția, dorința de reușită, încrederea în tine și in lucrurile bune și frumoase pe care le faci vor fi suficiente să doboare orice bariere pe care le vei întâmpina în cale spre success.

Sursa: Youtube

Durata: 3min 14sec

 • 03.12.2014

  DON”T GIVE UP!!!

Un regal motivațional ce te învața să privești în adăncul tău pentru a descoperi ce te face fericit. Ignoranța, teama de eșec, lipsa de susținere sau neîncrederea în puterile tale vor încerca să fie bariere în calea implicării și succesului. Asumă-ți răspunderea și mergi până la capăt…

Sursa: Youtube

Durata: 6min 13sec

 • 03.12.2014

  Dream 2