Poluarea și urmarile sale
1.759 vizualizari

Exploatarea excesivă şi neglijentă, ignoranţa unora strică mediul natural otrăvind generaţii la rând de vieţuitoare. Infiltraţiile de substanţe toxice în pânza freatică distrug nu doar mediul înconjurător producând adevarate dezastre naturale. Imagini impresionante vorbesc despre pământul otrăvit cu tone de mercur din inima oraşului Turda, unde toată populaţia respiră vapori de mercur şi praf cancerigen în fiecare zi..

Film realizat pentru emisiunea ,,In Premieră”

Durata: 21min 17sec

 • 05.01.2015

  Turda – orasul otravit

Acest material cuprinde imagini dure, dar reale, şi cifre alarmante ce vorbesc despre impactul pe care Marea Insulă de Gunoaie din Pacific îl are asupra faunei marine.

Sursa: Youtube

Durata: 3min 34sec

 • 05.01.2015

  The Great Pacific Ocean Garbage Patch

Un clip despre marile dezastre ecologice din istoria planetei: scurgeri de petrol, explozii nucleare, mormane de deșeuri.

Sursa: Youtube

Durata: 3min 29sec

 • 05.01.2015

  Pollution is a Global Killer

Episodul 2 din emisiunea România Nevăzută ne arată situația dezastruoasă a gestionarii deșeurilor în sectorul 5 din București.

Sursa: Youtube

Durata: 3 min 51 sec

 • 01.01.1970

  România Nevăzută Episodul 2 - "Gunoaiele de sub ochii nostri"

Un tânăr sare din barca sa pentru a salva o broască țestoasă marină prinsă într-o plasă de pescuit, alături de o mulțime de gunoaie. Putem vedea efectele activității umane iresponsabile asupra vieții acvatice.

Sursa: Facebook

Durata: 3 min 34 sec

 • 01.01.1970

  Guy Jumps Off His Boat To Save Sea Turtles Tangled In Net