Te invităm la JUKEBOX FOR LIFE

Jukebox & ViitorPlus te invită la

JUKEBOX FOR LIFE

22 octombrie 2017

HARD ROCK CAFE

 

Jukebox şi ViitorPlus te provoacă la distracţie şi bună dispoziţie pentru o cauză nobilă!

În data de 22 octombrie 2017, la Hard Rock Café Bucharest, va avea loc un eveniment special: Jukebox For Life, un concert caritabil cu strângere de fonduri pentru susţinerea a două proiecte de dezvoltare durabilă (“Ecoprovocarea” &“Adopta un copac”) implementate de ViitorPlus.

Vino să te bucuri de energia unui show live, ascultă melodii îndrăgite şi, pentru că unde-s mulţi, puterea creşte, susţine şi tu, alături de noi: „Ecoprovocarea” şi „Adoptă un copac”.

Biletele, sub formă de donaţii, au următoarele preţuri:

50 lei—VIP cu loc în faţa scenei

40 lei—cu loc la masă

30 lei—fără loc

Toate încasările din bilete vor fi donate către ViitorPlus.

Biletele pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00),  Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară şi la Hard Rock Cafe.

Ecoprovocarea:

Programul extra-curricular şi de voluntariat pentru liceeni „Ecoprovocarea” este organizat de ViitorPlus cu rezultate deosebite de 7 ani şi a primit premiul de cel mai bun proiect de mediu „Energy Globe România” în 2014. În primii ani s-a derulat la nivel local (Călăraşi, Sălaj, Sibiu) iar din 2016 s-a extins la nivel naţional. Cei peste 30.000 de beneficiari implicaţi în program cu peste 73.000 de ore de voluntariat au adus schimbări importante în comunităţile lor: +260.000 de metri pătraţi de spaţiu verde amenajat, +330.000 de kg de deşeuri trimise la reciclare, +84.000 de arbori plantaţi, +2000 de saci de deseuri curatate din natura, mii de materiale şi evenimente educaţionale de mediu desfăşurate pe plan local. ViitorPlus stimulează obţinerea acestor rezultate prin activităţi concrete: organizarea unui concurs naţional cu activităţi practice pentru licee, materiale gratuite de predare interactivă pe teme de mediu pentru profesori, tabăra de leadership pentru cei mai activi şi performanţi participanţi.

Mai multe informaţii pe: https://www.ecoprovocarea.ro/

Adoptă un copac:

Proiectul ajută la creşterea suprafeţei împădurite din România. Se bazează pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme şi persoane fizice), cu ajutorul cărora se realizează păduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentrăm pe locaţii din zona rurală, cu deficit de pădure şi unde există un interes real din partea administraţiilor locale. Vrem să realizăm cu precădere perdele forestiere, care aduc în plus faţă de beneficiile pădurii şi partea de protecţie a drumurilor şi creşterea productivităţii terenurilor agricole. Din 2007 până în prezent, sub umbrela ViitorPlus, peste 11.000 de voluntari şi donatori au ajutat la creşterea a 60 de hectare de pădure. Mai multe informaţii pe:

 https://www.viitorplus.ro/adoptauncopac/

ViitorPlus este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, apolitică, ce construieşte de 11 ani modele practice de aplicare a conceptului de dezvoltare durabilă în domenii precum: împăduriri, energii regenerabile, reutilizarea şi reciclarea deşeurilor, eco-turism, îngrijirea spaţiilor verzi, transport ecologic etc. Proiectele ViitorPlus vizează dezvoltarea de infrastructură, implicarea voluntarilor, educaţia despre mediu a populaţiei şi oferirea de produse şi servicii sustenabile prin antreprenoriatsocial. www.viitorplus.ro #progres_sustenabil

Cu 18 ani de activitate în spate şi peste 1600 concerte, Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop-rock, funk, rock and roll, retro & fusion. Discografia trupei include până în prezent 3 albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” şi “Picuri de rai”) şi 8 single-uri, iar povestea nu se opreşte aici: “tonomatul” fabricat în România îşi îmbogăţeşte constant şi consecvent repertoriul şi prestaţia, astfel încât fiecare show este o experienţă memorabilă. De anul acesta, formula trupei s-a îmbogăţit cu o prezenţă ce nu poate trece neobservată: cu o voce excepţională şi o apariţie exotică, Bella Santiago este noua solistă Jukebox. Originară din Filipine, Bella are 11 ani de experienţă muzicală şi vă este deja cunoscută din finala concursului “Românii au talent” 2016. Printre cover-urile cu Bella, care au făcut senzaţie, se numără celebrele ”I will always love you”, “Hello” sau ”Drunk în love.”

 

Parteneri media Jukebox For Life:

Magic FM, Eva.ro, Bucuresteni.ro, VIP Style, BestMusic.ro, Let’sRock.ro

 

 

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..