Rezultatele lunii a VI-a de Concurs

Multe echipe active ce au organizat activități frumoase, utile și cu impact pentru mediu si comunitățile din care fac parte. Unii au surprins prin creativitate, alții prin cantități uriașe, unii au îmbinat utilul cu plăcutul, văzându-se pe chipul lor că munca nu i-a istovit și pregătesc încă o lună de ispravi frumoase în concurs.

Luna acesta, semn că soarele își ia revanșa după lunile nesfârșite de frig, numărul echipelor active din concurs s- a dublat, activitățile în aer liber având ca rezultate:

– 18.335 de puieți plantați,

-388 de saci de deseuri adunați din natură,

-peste 3.200 de plante și arbusți ornamentali ce înfrumusețează curtile liceelor.

– Hărnicuțele echipe de reciclare au reușit să trimită către colectorii specializați o cantitate de peste 5.000 kg de deșeuri,

-iar creativii responsabili cu târgurile au organizat nu mai putin de 21 de evenimente.Accesați aici clasamentul Cluburilor, iar aici clasamentul Concursului Național.

Felicitări dragi ,,ecoprovocatori”! Tineti-o tot asa și să va vedem pe cat mai multi dintre cei inscrisi în clasamentul final.

Puteti desfășura activități până la data de 20 mai 2018Rapoarte de activitate aferente ultimei luni de concurs vor fi trimise către noi NUMAI în perioada 20 – 25 mai 2018.

Pentru mai multe fotografii și vești din program și de la echipele din concurs, urmăriți pagina noastră de Facebook.

 

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..