Rezultate impresionante în cea de-a IV-a lună de concurs

O primavara frumoasa si calda a coborat timpuriu peste noi și a adus idei creative și voie buna. Ne-a îndemnat să iesim la aer liber, să analizăm peisajele lăsate in urmă de iarna lungă si grea, și sa punem umarul cu mic cu mare pentru a face fapte bune pentru tot ceea ce ne inconjoara.

Felicităm cele 147 de echipe ce au definitivat procesul înscrierii în concursul național ecOprovocarea și se regasesc acum oficial pe website-ul proiectului https://www.ecoprovocarea.ro/echipele-de-concurs/ , urându-le mult succes și inspirație în lunile ce urmează.

Echipe noi și vechi s-au mobilizat in forță în luna februarie și au reușit să organizeze activități frumoase și utile, împrietenându-se cu mediul înconjurător, simțindu-se utili și gândindu-se poate, la zilele calduroase de vara petrecute în tabara ecOprovocarea.

Va felicitâm pe toți, indiferent de echipă, oraș, categorie de concurs sau punctaj și va dorim cat mai multă bafta in continuare, idei mărețe, multă inspirație și perseverență.

Punctajele lunii februarie sunt deja pe site : https://www.ecoprovocarea.ro/punctaj-national/

Mai multe fotografii din timpul activităților organizate în concurs la nivel național pot fi vizualizate pe pagina oficială de facebook a Programului la link-ul: https://www.facebook.com/pg/ecOprovocarea/photos/?tab=album&album_id=787814528040233

 

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..