Oportunitate pentru profesorii de limba franceză din liceele românești

Un proiect educațional de mediu în limba franceză, pentru profesorii de liceu din România lansează apelul la înscrieri. 

Toți profesorii înscriși și validați în proiect vor primi diplome de participare.

 

Sensibiliser nos enfants à la protection de la planète este un proiect de educație și conștientizare a problemelor de mediu, inițiat de ViitorPLus- Asociația pentru dezvoltare durabilă, prin programul ecOprovocarea, cu sprijinul Ambasadei Franței și al Institutului Francez din România.

În cadrul acestui proiect, profesorii care predau limba franceză în licee pot beneficia de instruire online specifică și de o serie de materiale de educație non-formală, cu ajutorul cărora pot construi ateliere pe care să le disemineze ulterior în rândul elevilor.

Pentru înscrierea în proiect trebuie completat chestionarul de mai jos, până la data de 12 februarie 2021, urmând a primi ulterior informații despre pașii ce trebuie urmați pentru înscrierea la sesiunea online de instruire, precum și modalitatea de a intra în posesia materialelor educative.

(https://www.surveymonkey.com/r/Formular_Inscriere_Proiect_Romano_Francez )

Pentru ca participarea să fie validată este necesară susținerea cel puțin unui atelier educațional, la un număr de cel puțin 25 de elevi. Organizatorul încurajează susținerea atelierelor la un număr cât mai mare de participanți.

Vă așteptăm!

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..