Evenimente de lansare cu emoții, invitați și surprize

Luni, 09.02.2015 elevi și profesori din Zalău, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și Primariei Zalău s-au alăturat evenimentelor de Lansare a Cluburilor ecOprovocarea în Liceul Tehnologic ,,Mihai Viteazul” și Colegiul Național Silvania.

La Liceul ,,Mihai Viteazul” elevii au fost încurajați de catre Dl. Director  Florin Niste, de Dna Ramona Butcovan din partea Primăriei Zalău și de Dna. Irina Kovacs din partea Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, primind totodată informatii utile din partea Dlui. Alin Prunean (Fundația Agapis) și domnului Radu Hideg reprezentant al Agenției pentru Protecția Mediului Zalău.

Colegiul Național Silvania s-a bucurat de încurajările  Dlui. Director Vasile Bulgărean și de prezența și totodată susținerea Dnei. Viceprimar Daniela Coța.

La Călărași, evenimentele de lansare a Cluburilor ecOprovocarea s-au desfașurat joi, 12.02.2015.

Elevi și profesori de la Colegiul Tehnic ,,Ștefan Bănulescu” și Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” s-au alăturat Liderilor de Cluburi și invitaților prezenți la aceste evenimente. Invataminte frumoase și asigurarea susținerii au venit din partea Dnei. Bica Simion (Inspectoratul Școlar Județean Călărași ) , din partea Dlui. Daniel Ștefan Drăgulin (Primarul Mun. Călărași) și Dlui. Dan Cristodor (Primaria Calarasi).

Deschiderea evenimentelor a fost marcată de cuvintele de motivare și susținere venite din partea domnilor directori – Vasilica Puran (Colegiul Tehnic ,,Ștefan Bănulescu”) și George Stoian (Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu”).

Mult succes în selectarea celor mai energici și mai harnici Membrii de Cluburi.

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..