O fapta buna pentru o oaza de verdeata

11.04.2016
0 comentarii
Ticu Gabriela

Inca nu ducem lipsa de gunoaie aruncate necorespunzator in natura. Le vedem la tot pasul, trecand adeseori nepasatori, ignorandu-le sau doar comentand la adresa concetatenilor ce ignora problemele de mediu generate de gunoaie.

Ei nu au trecut nepasatori…ei, elevii Liceului Tehnologic ,,Mihai Viteazul” care, identificand un teren pe care se aruncau frecvent deseuri al caror loc era cel mai apropiat tomberon sau groapa de gunoi, au luat initiativa curatarii acelei suprafete cu speranta ca vor fi un bun exemplu pentru locuitorii unui cartier din Zalau.

In parteneriat cu Primaria Zalau, in cadrul evenimentului cunoscut la nivel local sub numele de ,,Luna Curateniei de Primavara” membrii Clubului ecOprovocarea LTMV, alaturi de voluntari s-au echipat corespunzator cu saci menajeri, manusi și multa energie, transformand un loc deloc placut privirii, situat in apropierea unei gradinite, intr-o oaza de verdeata caracteristica unui oras civilizat. Astfel, 57 de voluntari au reusit sa colecteze aproximativ 500 kg de deseuri de pe o suprafata de 1 ha de teren.

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..