Premii Concurs

Valoarea totală a premiilor pentru elevi și profesori este de 70.000 lei.

Premiul pentru cel mai bun liceu este în valoare de 10.000 lei.

Premiile vor fi acordate echipelor aflate pe locul I, II și III (4 elevi+1 prof.coordonator), la sfârșitul concursului (în iunie 2019), și constau în participarea la Tabăra de leadership pentru mediu ecOprovocarea – ediția a VI-a. Tabăra va avea loc în luna august 2019, la Cheia, jud. Prahova.

Super distracție – Super învățare – Super schimbare! Nu ne crezi? Vizitează pagina Tabăra de leadership pentru mediu!

PREMII PENTRU LICEE

Toate liceele care au echipe active în concurs vor primi o diplomă de participare înrămată.

Premiul cel mare pentru liceul cu cele mai bune rezultate în concurs este de 10.000 lei și este oferit de Eximtur.

La finalul concursului, primelor 10 echipe din fiecare categorie li se vor aloca puncte în funcție de locul obținut în clasamentul final. Astfel, echipa de pe locul 1 va primi 10 pct, echipa de pe locul 2 va primi 9 pct., echipa de pe locul 3 va primi 8 pct. s.a. Se va face suma acestor puncte pentru fiecare liceu care are echipe în top 10, liceul cu cel mai mare punctaj câștigă premiul de 10.000 lei.

PREMII PENTRU PROFESORII ȘI ELEVII ACTIVI ÎN CONCURS

  • Toti elevii activi, implicați în activitățile de eco-ambasadori, primesc diplome digitale la final de concurs, semnate de ViitorPlus. Pentru judetele unde vom stabili parteneriate cu ISJ-urile, va exista și sigla Inspectoratului județean. Ne dorim, de asemenea, să stabilim un parteneriat cu Ministerul Educației.
  • Toti profesorii coordonatori activi primesc diplome în format fizic, semnate de ViitorPlus. Pentru judetele unde vom stabili parteneriate cu ISJ-urile, va exista și sigla Inspectoratului județean. Ne dorim, de asemenea, să stabilim un parteneriat cu Ministerul Educației.

Oferirea acestor premii este posibilă datorită susținerii din partea partenerului principal Raiffeisen Bank, prin Programul de granturi „Raiffeisen Comunități” 2018, a partenerului educațional Eximtur cât și a companiei L’Oreal România.

Pe parcursul concursului vom anunța dacă și alți parteneri vor susține suplimentarea fondului de premiere și trimiterea mai multor echipe în tabără. De asemenea, dacă între participanți sunt persoane/echipe interesate să participe la tabără, indiferent de locul ocupat în concurs, pot participa în schimbul achitării costurilor.