Inscrierea

CUM ÎNSCRIEM ȘCOALA?

Concursul Național Eco Provocarea Juniori este o competiție ce se adresează elevilor, profesorilor și voluntarilor din școlile generale, iar participarea este GRATUITĂ.

  1. Citim Regulamentul categoriei;
  2. Alegem un coordonator, cadru didactic în școală;
  3. Coordonatorul completează formularul de înscriere: 
Formular de Înscriere la Concursul Național Eco Provocarea JUNIORI Survey (surveymonkey.com)

alege una dintre cele două categorii de concurs la care va activa pe parcursul competiției (economie circulară, adică – reciclare, igienizare și târguri de economie circulară- precum și plantare) și atașează o adeverință ce atestă desemnarea lui ca reprezentant al școlii în concurs și numărul de elevi din școală.

Înscrierea echipei se poate face în perioada 4 octombrie 2022 – 22 decembrie 2022dar, cu cât înscrierea și validarea echipei se face mai devreme, cu atât cresc șansele în competiție.

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CONTINUARE?

O dată înscrisă echipa, coordonatorul va primi din partea organizatorilor o informare și documentele de acord juridic ce trebuie completate de toți membrii echipei sau de reprezentanții legali ai acestora.

Coordonatorul se va asigura că toate documentele necesare, conform regulamentului vor fi expediate către organizatori, iar dacă procedura a fost respectată va primi confirmarea scrisă a validării echipei.

După confirmarea validării, echipa poate începe activitățile practice și educaționale ce vor fi raportate și punctate ulterior.

Viitor Plus afișează pe website-ul ecoprovocarea.ro lista școlilor validate pe măsură ce acestea duc la îndeplinire procedura.