Formular Înscriere

Au început înscrierile pentru Concursul Național ecOprovocarea!

Adresat profesorilor și elevilor de liceu din toată țara, Concursul Național încurajează atelierele educaținale non-formale despre mediu și activiățile practice, cu rezultate concrete de protejare a naturii. 

Categoriile de concurs sunt: reciclare, plantare de puieți, igienizare, campanii de conștientizare și târguri de economie circulară (schimb de obiecte reutilizabile). Un profesor poate coordona o singură echipă de minim 4 elevi și poate alege să organizeze activități dintr-o singură categorie de concurs. Se pot înscrie maxim 5 echipe per liceu.  Click aici pentru detalii despre beneficiile participanților și premiile Concursul Național ecOprovocarea.

Se vor organiza și o serie de webinarii  pentru profesori, despre metodele non-formale de predare și organizarea eficientă a acțiunilor de protecție a mediului în Concurs, a.i. sa obtina cat mai multe puncte conform Regulamentului.

PAȘII PENTRU ÎNSCRIERE:

1.Vă rugăm să citiți în totalitate Regulamentul.

2. Completați formularul de înscriere de mai jos. Dacă formularul nu se afișează mai jos, îl puteți accesa în acest link.

3.Pentru a valida înscrierea, vă rugăm să trimiteți, pe adresa: cep@viitorplus.ro ,  documentele solicitate în email-ul de confirmare primit de la organizator dupa înregistrarea Formularului de înscriere.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la: 0720.231.102.

 

Create your own user feedback survey