Despre concurs

Eco Provocarea Studenți este un proiect pilot, unul dintre cei trei piloni ai programului educațional de mediu Eco Provocarea, alături de Eco Provocarea Juniori și Eco Provocarea Liceeni.

Eco Provocarea este programul educațional de mediu, adaptat ca activitate extracurriculară, ce implică atât elevii, profesorii, cât și studenții din toate școlile generale, liceele și universitățile din România.

 

Ce trebuie să faci pentru a fi parte din echipa liderilor de mediu?

PASUL 1. ÎNSCRIEREA

Coordonatorul este cel care înscrie echipa în concurs, în perioada 5 octombrie 2021 – 1 martie 2022, urmând pașii menționați în Regulamentul concursului, disponibil aici.

Formular de Înscriere Asociații Studențești la Concursul Național Eco Provocarea 2021-2022 Survey (surveymonkey.com)

Validarea echipelor o vor face ulterior organizatorii într-o comunicare directă cu coordonatorii echipelor, conform regulamentului.

PASUL 2. DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR

Coordonatorul înscrie echipa la categoria:

  • Reciclare – colectarea diferențiată a deșeurilor reciclabile și trimiterea lor către centre de reciclare specializate. Fiecare acțiune va fi documentată cu bonuri de cântar, fotografii, chitanțe și alte dovezi ce arată că activitatea a fost realizată

PASUL 3. RAPORTAREA ȘI EVALUAREA ACTIVITĂȚILOR

Pentru fiecare activitate derulată, se acordă puncte conform Regulamentului categoriei. Pentru a le primi, la finalul fiecărei luni, echipele trimit rapoarte de activitate, cu descrieri și fotografii, pentru a arăta ce activități au organizat.

Clasamentul Concursului Național Eco Provocarea este actualizat lunar, în urma verificării rapoartelor de activitate și a documentelor anexe trimise de echipe. Punctajele vor fi actualizate la începutul fiecărei luni, începând cu luna decembrie 2021.

 

Pentru detalii suplimentare:

Roxana Dobre

coordonator Eco Provocarea Studenți

Email: [email protected]