Aniversare: 10 ani de ecOprovocarea și 15 ani de existență ai ViitorPlus

ViitorPlus – Natură și oameni, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă care gestionează programul educațional de mediu, ecOprovocarea, împlinește anul acesta 15 ani de produce impact în România, în zona de schimbări durabile.

În 10 ani de existență, ecOprovocarea marchează un impact de mediu remarcabil: 36.648 de ecOambasadori, elevi și profesori, au plantat 151.687, au trimis spre circuite responsabile 555.990 de kg de deșeuri reciclate, au scos din natură 4.890 de saci cu deșeuri și au igienizat 195.512 mp de spațiu verde.

Sâmbătă, 5 iunie, de la 16:00 la 17:00 puteți urmări live, pe facebook, invitații ecOprovocarea, ecOambasadori, parteneri, prieteni, voluntari. Totodată, vă invităm să fiți alături și de celelalte programe ViitorPlus, de la ora 12.00, până la ora 18:00.

Ne puteți urmări aici:

15 ani ViitorPlus pentru oameni și natură (facebook.com)

Echipe de ecoambasadori ai reciclării, plantării, igienizării, târgurilor sau grădinilor multifuncționale vor fi alături de noi, din București în Arad, din Iași în Alba-Iulia, de la Bistrița, la Galați, într-un tur de forță și povești despre educația de mediu, de la vârsta școlii primare, până la liceu!

De asemenea, parteneri și sponsori ai ecOprovocarea, Istitutul Francez din România, Ministerul Educației, vor fi alături de noi pentru a vorbi despre cei 10 ani de impact în școli și în preajma acestora.

 

Lasa un mesaj

Trebuie sa foo autentificat pentru a putea posta..